Accountant Starter

Onderneming starten

Als starter komt er veel op je af. Wij van Lef Accountants & Adviseurs zijn de accountant voor de starter. Wij maken alles overzichtelijk en begrijpelijk. Samen kijken we naar welke risico’s en uitdagingen jouw nieuwe bedrijf met zich meebrengt.

Wij helpen je bij het sturen van de eerste factuur en maken inzichtelijk hoe de kostenstructuur eruit ziet. Daarnaast laten wij zien hoeveel omzet er gemaakt moet worden om de eerste winst te genereren.

Laat ons je helpen de eerste stappen te zetten!

boekhouder voor starter

Heb ik een accountant nodig?

Een accountant kan een behoorlijke kostenpost zijn voor starters. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Je kan bijvoorbeeld veel werk van ons uit handen nemen door zelf een boekhouding te voeren. Bijvoorbeeld in een boekhoudpakket als Snelstart of excel als het erg weining is. Of door zelfde de BTW aangifte te verzorgen. Mocht je het dan op termijn druk krijgen dan kun jij dit altijd weer aan ons uitbesteden. Ook werken wij met een speciaal tarief voor starters. Dit omdat wij dit ook zien als een investering in een langdurige relatie. Neem hiervoor contact op.

Wij richten ons dan alleen op werkzaamheden waar wij van toegevoegde waarde zijn. Er voor zorgen dat jij met een goed gevoel kan ondernemen, voldoet aan wet- en regelgeving en optimaal profiteert van belastingvoordelen.

Wil jij meer lezen over hoe je accountantskosten binnen de perk houdt? lees dan onze blog hierover

Sinds de start van mijn onderneming klant bij Peter. Er wordt goed meegedacht, voor voldoende inzicht gezorgd en ik kan met alle vragen bij hem terecht. – Nico, Installatie Bedrijf Meierijstad

Boekhouding Starter

Als de boekhouding slim is ingericht, hoeft de administratie niet veel tijd te kosten. Het is daarom van belang dit meteen goed te regelen. Als accountant zorgen wij dat de administratie zo min mogelijk tijd kost en voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Door een digitale verwerking van de administratie is deze vaak up-to-date en daardoor is er tijdig inzicht in de voortgang van de onderneming. Zo kunnen we samen proactief kijken naar kansen en risico’s!

De boekhouding is meer dan een administratieve last!

Advisering starter

Wij staan jou bij als persoonlijke financiële rechterhand. Wij willen weten wat jou drijft en hoe jij bent als persoon en ondernemer. Zodat wij advies kunnen geven over wat jij wilt weten. In welke rechtsvorm ga je starten? Benut je wel alle subsidiemogelijkheden en aftrekposten? Laat ons je van de nodige informatie voorzien!

Ook voor de starter is het belangrijk om Incontrol te zijn. Wij maken inzichtelijk wat jij aan belasting kwijt gaat zijn, wat jouw winst is , wat de kostprijs van jouw diensten en producten is en de (minimale) verkooptarieven. Zodat jij zorgeloos en beter kan ondernemen.

Onze diensten

  • Persoonlijk maatwerk advies toegespitst op jouw situatie

  • Van administratieve vragen tot het volledig overnemen van de boekhouding

  • Een bedrijf met tevreden werknemers presteert beter

  • Ondernemers met financiële kennis, behalen betere rendementen

Tarieven Accountant – Starter

Jij, starter, wil de kosten graag laag houden. Dat is logisch want er zijn al veel (eenmalige) kosten en misschien nog geen zicht op inkomsten. Echter kan een goed advies bij de start van de onderneming veel opleveren en problemen voorkomen.
Derhalve krijg je als starter bij ons in het eerste jaar korting. Wij zien dit dan ook als een investering in een langdurige samenwerking!

Het tarief is afhankelijk van de invulling van onze dienstverlening. Doe jij de boekhouding of ga je alles uitbesteden? Start je als eenmanszaak of richt je toch meteen een besloten vennootschap op?

Onze tarieven sluiten aan bij jouw onderneming. Neem contact op voor een offerte op maat.

Wij zijn heel benieuwd naar je plannen! Wij maken graag vrijblijvend kennis om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
starter nieuwe accountant