Advies

Advies Bedrijfsadviseur Brabant

Financieel advies

Als ondernemer krijg je te maken met nieuwe uitdagingen, kansen en vraagstukken. Wij zijn graag een dagelijkse sparringpartner voor jou en de onderneming en voorzien je graag (proactief) van advies.

Denk je erover na om een nieuwe markt te gaan bewerken of om een nieuwe vestiging te openen? Dan zijn wij er om samen te kijken naar wat dit voor jou betekent. Verder blijven we altijd samen met je sparren of de huidige bedrijfsvorm nog wel passend is. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor de begeleiding van een fusie of herstructurering.

Naast het ondernemen komen er vele vraagstukken op jouw pad. Door onze brede ervaring kunnen wij hierbij begeleiden. Denk aan het regelen van testamenten, vermogensplanning, pensioen, etc.

Juridisch advies

Jij en jouw onderneming lopen voortdurend risico. Dat is immer inherent aan het ondernemen. Echter is het wel van belang om te weten welke risico’s dat zijn. Veel van deze risico’s zijn met juridische maatregelen te ondervangen. Wij kijken mee met contacten, samenwerkingsovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten. Als financiële rechterhand kennen wij jou en weten advies op maat te geven.

Ondernemen staat gelijk aan LEF hebben. Daar hoort de juiste adviseur bij!

Ondernemingsrecht advies

Als bedrijf heb je de keuze uit een aantal rechtsvormen voor jouw onderneming. Wij kunnen uitleggen wat de voor-en nadelen zijn per rechtsvorm, adviseren welke keuze voor jou het meest passend is en begeleiden bij de oprichting van de onderneming. Blijkt dat je niet in de optimale bedrijfsstructuur zit? Dan kunnen we de rechtsvorm veranderen, splitsen, fuseren of in het slechtste geval liquideren.

Zie de pagina belastingen voor belastingadvies.

Een onderneming is continue in beweging!

Tarieven advisering

Wij werken bij voorkeur met vaste tarieven voor onze dienstverlening. In vrijwel elk pakket zit minimaal een adviesgesprek inbegrepen waar wij naast belastingadvies ook focussen op bedrijfseconomische advisering. Zie hiervoor onze tarievenpagina.