Wie is LEF Accountants?

Wij zijn twee enthousiaste Brabantse adviseurs met gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy en belastingadvies. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door niet te verschuilen achter vakjargon en terminologie. Wij hebben persoonlijke adviezen in begrijpelijke taal.
Wij kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de ondernemer. Wat wil je bereiken? Waar wil je naar toe? En vooral hoe gaan we daar komen?
Wij zijn jouw financiële partner en werken hard aan jouw toekomst. We kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en hebben passie voor ons vak en de ondernemer.
Kom jij een kop koffie drinken bij ons accountantskantoor in Uden?

Wat betekenen wij voor jou?

Dat ligt aan jou!

Ben jij graag bezig met de boekhouding dan kan dat natuurlijk. Maar misschien past het beter om dit aan ons over te laten. Daardoor heb jij meer tijd over voor andere belangrijke dingen, zoals de andere uitdagingen in het bedrijf of een ontspannen dagje uit.

Wil jij periodiek meer inzicht in de cijfers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je dit al op een andere manier ingericht dan zien we elkaar eenmaal per jaar.

Laat jij je graag consulteren over dagelijkse ondernemersuitdagingen? Kruip in de telefoon of kom een kop koffie drinken.

Onze betrokkenheid ligt aan jouw informatiebehoefte. Kom langs bij ons kantoor in Uden.

Accountantskantoor Uden

Peter van Aarle

Relatiebeheerder en bedrijfsadviseur

“De klant maakt het werk uitdagend en leuk. Zij zijn de enige echte drijfveer om dit kantoor te starten.”

Mijn naam is Peter van Aarle en ik ben al vele jaren werkzaam in de accountancy waarbij ik heb samengewerkt met meerdere ondernemers. Het laatste is voor mij het leukste, maar ook het belangrijkste in het werk. Ik vind het belangrijk dat de ondernemer zelf begrijpt wat er in de aangifte staat en welke conclusies er te maken zijn. Mijn kracht is om ons vak begrijpelijk te maken voor de ondernemer.
Ik ben geen adviseur die vanachter het bureau zijn werk wil doen. Graag kom ik op locatie om, naast de cijfers, ook het bedrijf en de mensen erachter te kennen. Op deze manier ben ik meer betrokken en in staat om betere adviezen te kunnen geven.
Naast mijn werk ben ik druk in het verenigingsleven (waterpolo) en hou ik er een actief sociaal leven op na.

Ben jij klaar voor een constructieve samenwerking op maat? Ik zie je snel bij ons kantoor in Uden!

Roy Hoskam AA RB

Accountant-Administratieconsulent en Register Belastingadviseur 

“Ik vind het prachtig om samen met de ondernemer het bedrijf naar een hoger level te tillen.”

Mijn naam is Roy Hoskam. Ik kom uit een ondernemersfamilie en weet als geen ander met welke uitdagingen de ondernemer te maken heeft. Ik ga graag het gesprek aan om te kijken wat de kansen en bedreigingen van het bedrijf zijn. Hier speel ik op in met adviezen op maat.
Veel mensen denken bij het beroep accountant aan cijfers. Maar het is veel meer dan dat! Wij kunnen echt iets betekenen voor de klant.
Nu mag ik mij, na het volgen van diverse opleidingen, gecertificeerd accountant en register belastingadviseur noemen. Het is mooi om de ondernemer bij te staan en door middel van mijn kennis het bedrijf te laten groeien.
Naast mijn werk ben ik vader van Roos, ben ik druk met (wedstrijd)zwemmen en ben ik graag op reis.

Ben jij klaar om jouw onderneming nog beter te leren kennen?

belastingadviseur Uden