Belastingen

Opstellen belastingaangiftes

“Leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker” is een welbekende slogan van de belastingdienst. Met onze brede ervaring verzorgen wij alle aangiftes, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en opgaaf intracommunautaire prestaties, maar ook aangiftes overdrachtsbelasting en erf- en schenkbelasting. Dit alles doen wij natuurlijk zo fiscaal gunstig mogelijk en wij zorgen dat de te verwachte belastingaanslagen inzichtelijk zijn. De focus ligt dan ook op het belastingadvies.

Vanuit de belastingdienst worden er deadlines opgelegd voor het indienen van de aangiftes. Als jij gebruik maakt van onze dienstverlening dan zorgen wij dat er geen deadline gemist wordt.

Daarnaast hebben wij kennis van het internationaal belastingrecht en kunnen wij, samen met onze partners, jouw buitenlandse belastingaangiftes verzorgen en de claims/risico’s in beeld brengen.

Zorgen over belastingen zijn bij ons verleden tijd!

Belastingadvies Uden Brabant

Roy adviseert mij al jaren met mijn onderneming op financieel gebied. Hij kijkt 1x per jaar mijn boekhouding na en samen doen we de belastingaangifte zodat ik zelf ook betrokken blijf en de juiste keuzes kan maken. Super fijn. We groeien samen mooi door! Echt een vakman met veel ervaring. Dat gaat met LEF Accountants ook zeker goed komen! – Creabron

Belastingadvies

Het invullen van de belastingaangiftes is stap 1. Belangrijker nog is het bijbehorende belastingadvies. Hoe gaan wij er voor zorgen dat jij zo min mogelijk belasting betaalt, zonder problemen te krijgen met de belastingdienst. Wij hebben hierin een proactieve rol en wij brengen de aanwezige mogelijkheden bij jou onder de aandacht. Past de huidige rechtsvorm nog bij jou? Kunnen we een splitsing in de resultaten aanbrengen om belastingbesparing te realiseren? Wanneer kun jij beste de investering laten plaatsvinden? Wij denken met jou mee!

Heeft jouw bedrijf al belastingadvies gekregen met LEF?

Tarieven

Wij werken voor de meeste diensten met vaste prijzen (abonnement). Afhankelijk van het pakket is het opstellen van de diverse periodieke belastingaangiftes inbegrepen. Ook het belastingadvies zit veelal bij het pakket inbegrepen. Voor grotere adviestrajecten, zoals een bedrijfsoverdracht, werken wij op regiebasis. Voor de tarieven kun je terecht op onze tarievenpagina.