Administratie

Administratieve begeleiding

Als ondernemer krijg je te maken met een boekhouding. Ben jij graag zelf bezig met het voeren van de administratie dan passen wij onze dienstverlening hierop aan. Wij controleren of de administratie juist is verwerkt en of aan alle verplichtingen is voldaan.

Ook kunnen wij van extra toegevoegde waarde zijn door te adviseren in de inrichting van de administratie. Hiermee kunnen nieuwe inzichten worden gecreëerd voor jou als ondernemer. Met de juiste informatie kun je als ondernemer tijdig bijsturen.

De boekhouding is een goede tool voor elke ondernemer!

Uitbesteden administratie

Heb jij geen affiniteit met het voeren van de boekhouding? Laat ons de boekhouding verzorgen dan kun jij bezig zijn met ondernemen.

Het enige waar jij verantwoordelijk voor bent, is de aanlevering van de administratie. Dit gebeurt tegenwoordig ook voornamelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Zodat ook de managementinformatie, belastingaangiftes en de jaarrekening snel kunnen worden opgesteld.

Doordat wij de administratie verwerken, kunnen wij zorgen dat dit aansluit bij jouw informatiebehoefte als ondernemer. Periodiek op de hoogte zijn van welke inzichten voortkomen uit de boekhouding? Maak een afspraak met ons!

Elke ondernemer heeft baat bij een actuele boekhouding!

Administratie boekhouding Accountant

Automatisering administratie

Vrijwel alle boekhoudpakketten zijn tegenwoordig online en beschikken over vele mogelijke koppelingen. Wij kunnen je helpen bij de keuze van het boekhoudpakket en de mogelijkheden om mutaties automatisch te laten verwerken. Zoals een bankkoppeling, automatisch versturen en boeken van verkoopfacturen, scan en herken van inkoopfacturen en het koppelen van diverse klant specifieke systemen. Wij kunnen ondersteuning bieden om software, bijvoorbeeld een kassasyteem, in te richten zodat de output bruikbaar is.

Interim werkzaamheden

Heb jij te kampen met onderbezetting wegens ziekte van een personeelslid of extra drukte door seizoensinvloeden? Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig tot de uitstaande vacature ingevuld is?

Wij zijn ook beschikbaar voor interim-werkzaamheden. Wij kunnen ondersteuning bieden bij administratieve werkzaamheden. Hierdoor blijft er meer tijd over binnen de onderneming voor de overige taken.

Heb jij wat meer rust nodig in een drukke periode? Vul het contactformulier in!

Tarieven administratie

Wij werken bij voorkeur met vaste abonnementstarieven, zie voor de tarieven onze tarievenpagina.