Workshop boekhouden starter

In de workshop boekhouden leren wij jou hoe jij zelf de administratie en belastingaangiftes kunt doen.
We maken de kennis behapbaar en inzichtelijk, zodat jij meteen aan de slag kunt.

Inzicht in jouw administratie

Doordat jij zelf de administratie doet, heb je duidelijk inzicht in de financiële status van jouw bedrijf.

Bespaar op jouw boekhouder

Na deze workshop kun je zelf veel taken van je boekhouder overnemen, waardoor je veel geld kunt besparen.

Meteen zelf aan de slag

We delen niet alleen kennis, maar je gaat meteen zelf aan de slag. Wij ondersteunen jou waar nodig.

MKB Belastingadvies Accountant

Voor wie is de workshop boekhouden?

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag zelf je administratie gaan doen? Wij kunnen je hiermee op weg helpen. Met deze workshop boekhouden leer je in 1 dag hoe jij zelf je belastingaangiftes moet doen, waar je op moet letten en wat je absoluut niet moet doen.

Om te kunnen beginnen met boekhouden en het voeren van een administratie heb je geen opleiding nodig. In onze (accountants)praktijk zien wij dat ook geregeld voorbij komen dat de (partner van de) ondernemer zelf een deel van boekhouding op zich neemt zonder enige financiële ervaring. Dit is ook geen vereiste, het is alleen wel handig dat je weet wat je wel en wat je niet moet doen.

Boekhouden is in de basis veelal repeterend werk waardoor je door te doen verder komt. Maar begrijp je écht hoe de boekhouding in elkaar zit? Hoe jij kloppende tussentijdse rapportages kan draaien? Welke controles je moet uitvoeren op de cijfers? En hoe jij de bijbehorende belastingaangiftes moet doen? En hoe zorg jij er voor dat de accountant er vervolgens zo min mogelijk werk mee heeft. Dat gaan wij je leren!

Ben jij geen starter meer, heb je een BV of ben je in dienst van een groot bedrijf? We geven ook de workshop boekhouden voor gevorderden.