MKB Accountant Uden en omgeving

Jij bent de fase van zzp-er inmiddels ontgroeid of bent direct al gestart in een groter jasje. Hierdoor krijg je te maken met andere uitdagingen. Zoals bijvoorbeeld personeel, financiering, groei en de daarbij behorende risico’s. De administratie en belastingadvies voor het MKB is daarom ook steeds belangrijker.

Boekhouding MKB

Het is steeds lastiger om de boekhouding volledig zelf te voeren. Naarmate de onderneming complexer wordt, heb jij steeds minder ‘gevoel’ bij de cijfers. De kosten en gelukkig ook de omzet nemen toe. Maar een actuele boekhouding is steeds belangrijker. Zodat jij weet welke resultaten er worden behaald, maar ook waarmee deze worden gerealiseerd. Wij kennen MKB-ondernemingen als geen ander en met onze persoonlijke aanpak gaan wij jou hiermee begeleiden.

Meer inzicht in de cijfers zorgt voor tijdigere bijsturing!

Belastingadvies voor het MKB

Belastingadvies voor het MKB is van groot belang. De belastingen zullen toenemen, er wordt vermogen opgebouwd en de onderneming gaat zich in waarde ontwikkelen. Hierdoor is een kritische blik op de belastingafdracht een noodzakelijk goed. Zijn alle aftrekposten benut en zit jij in de juiste rechtsvorm/structuur?

Het MKB staat bekend als de motor van de economie en kent in tegenstelling tot het grootbedrijf nog diverse gunstige fiscale regelingen. Denk hierbij aan de verschillende vormen van investeringsaftrek, subsidies en mogelijkheden bij bedrijfsoverdracht. Een kundig adviseur kan helpen met het fiscaal optimaal benutten van deze mogelijkheden. Hierbij is het van belang dat die jou en het bedrijf kent. Wij zijn deze partij!

Worden alle fiscale mogelijkheden al benut voor jou? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

MKB Belastingadvies Accountant

Loonadministratie en belastingadvies MKB

Een tevreden personeelsbestand is van groot belang voor de continuïteit van het bedrijf.

Wij kunnen de volledige loonadministratie verzorgen en adviseren over zaken zoals welke CAO is van toepassing of welk arbeidscontract sluit je af. Ben jij bekend met de mogelijkheden van de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR)?

Met tevreden werknemers presteer jij en het bedrijf beter!

Financieel en juridisch advies MKB

Aangezien het bedrijf begint te groeien, kun je hierdoor minder grip hebben op de financiën. Het is daarom belangrijk om naast tussentijds inzicht ook te kijken waar de overige verbeterpunten liggen van de het bedrijf.

Weet jij welke omloopsnelheid de voorraad heeft? Is de financieringsstructuur nog actueel voor de onderneming? Daarnaast krijg je met meer risico’s te maken. Deze kunnen gerelateerd zijn aan personeel, claims of contracten overeengekomen met afnemers of leveranciers.

Het is belangrijk om samen met een goede adviseur het bedrijf te blijven beoordelen. Heb jij ons contactformulier al ingevuld?

Een bedrijf in beweging is gebaat bij een betrokken adviseur!

Onze diensten

 • Persoonlijk maatwerk advies toegespitst op jouw situatie

 • Van administratieve vragen tot het volledig overnemen van de boekhouding

 • Een bedrijf met tevreden werknemers presteert beter

 • Ondernemers met financiële kennis, behalen betere rendementen

Tarieven MKB

Geen enkel MKB-bedrijf is hetzelfde en dat maakt ons werk zo interessant. Wij werken hoofdzakelijk met vaste tarieven. Wij maken onderscheid in MKB-bedrijven waarvoor wij de administratie voeren en die zelf verantwoordelijkheid dragen voor de boekhouding. Wij werken op uurbasis of met een prijsafspraak. Neem contact op voor een offerte op maat.

Om toch een indicatie te geven. Een VOF met twee vennoten en vijf man personeel welke bij ons het all-in pakket diensten afneemt betaald € 275 per maand. Dit is dan inclusief:

 • Onze advisering;
 • Verwerken van de financiële administratie;
 • Digitaal archief administratie;
 • Opstellen van BTW aangiftes;
 • Verzorgen van de loonadministratie;
 • Opstellen begroting;
 • Verzorgen van, inzicht geven in en bespreken van kwartaalcijfers (Incontrol);
 • Inlog rapportagesoftware voor actuele (jaar)cijfers;
 • opstellen jaarrekening;
 • Opstellen van de aangiftes inkomstenbelasting (inclusief fiscaal partner);
 • Verzorgen voorlopige aanslagen
 • Uitstelregeling

Verzorg jij (of je werknemer) zelf de administratie en heb je minder behoefte aan advisering en sturing dan zit je rond de € 175 per maand. Onderneem je in een B.V.? zie dan onze pagina voor B.V. en DGA.

Wij zijn heel benieuwd naar jou ambities! Wij maken graag vrijblijvend kennis om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bel, mail of whatsapp ons!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
MKB Groeiadviseur tax