LEF Accountants Uden

LEF Accountants Uden is gevestigd in het karakteristieke en sfeervolle kantoorverzamelgebouw D’n Office. Wij staan jou bij als een ervaren accountant, belasting- en bedrijfsadviseur. Dit vullen we aan met ons brede netwerk aan belastingspecialisten, notarissen, advocaten en loonspecialisten.

Wij zijn jouw financiële rechterhand en sparringpartner. Uiteraard bieden wij de ‘basis’ diensten aan die je van een accountantskantoor mag verwachten. Zoals het verwerken van de administratie, het opstellen van de jaarcijfers en het opstellen van de verschillende belastingaangiftes. Maar onze focus ligt op het financieel- en belastingadvies, waar echt onze toegevoegde waarde voor jou als ondernemer ligt.

Wij zien nog te vaak dat ondernemers kansen laten liggen of onbewust risico’s nemen omdat de boekhouder/accountant ze daar niet op gewezen heeft. Deze is veelal niet genoeg betrokken en focust zich te veel op de administratie en jaarrekening. De administratie is vervolgens ook niet actueel, te laat en te duur.

Ben jij op zoek naar meer dan alleen een grijze boekhouder/accountant? Neem contact op, jij bent van harte welkom bij LEF Accountants in Uden.

Accountant Uden DGA BV

Ons bedrijfsadres in Uden

Maatschap LEF Accountants & Adviseurs:
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Info@lefaccountants.nl

Werkwijze LEF Accountants Uden

Wij gaan eerst kennismaken om te kijken of er een klik is. Daarna kijken we welke vorm van dienstverlening het beste past en welke tariefstelling hierbij hoort. Hierbij kun je denken aan een intensiteit van één keer per jaar de boekhouding controleren, het opstellen van de belastingaangiftes in combinatie met onze (belasting)adviezen. Of een actievere en meer betrokken rol waarbij wij ondersteunen bij of het verzorgen van actuele cijfers en wij elk kwartaal of maand om tafel gaan om de actualiteiten te bespreken. Via deze weg kansen te pakken en risico’s op tijd te beperken. Wil jij graag een keer vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact op!

Klinkt goed? Of heb je vragen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Jouw adviseurs

Accountantskantoor Uden LEF