LEF Accountants Schijndel

Accountant Uden LEF

LEF Accountants

LEF Accountants Schijndel is gevestigd in het kantoorverzamelgebouw D’n Office te Uden. Ondanks dat hebben wij onze kantoor gevestigd hebben in Uden, hebben wij onze roots in Schijndel. Peter van Aarle (mede-eigenaar) is geboren, getogen en wonend in Schijndel (Wijbosch). Hij is werkzaam geweest bij diverse accountantskantoren in de regio en weet wat er speelt bij de ondernemers in Schijndel.

Ben jij een startende of ervaren ondernemer die hulp nodigt heeft bij zijn administratieve verplichtingen en graag optimaal gebruik wil maken van de fiscale faciliteiten. Dan ben je bij LEF Accountants aan het juiste adres. Onze adviseurs hebben veel ervaring in het begeleiden van ondernemers. Wij ontzorgen u en tillen uw bedrijf naar een hoger niveau. Wij staan jou bij als een ervaren accountant, belasting- en bedrijfsadviseur. Dit vullen we aan met ons brede netwerk aan belastingspecialisten, notarissen, advocaten en loonspecialisten. Wij focussen op (belasting) advies en een actuele boekhouding met bijbehorende financiële rapportages.

Ben jij op zoek naar meer dan alleen een grijze boekhouder/accountant? Neem contact op, jij bent van harte welkom bij LEF Accountants in Uden.

Ons bedrijfsadres in Uden

Maatschap LEF Accountants & Adviseurs:
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Info@lefaccountants.nl

Werkwijze LEF Accountants Uden/Schijndel

Kennismaken is stap 1. Wij kijken eerst of er wederzijds een klik is. Wij gaan voor een lange vertrouwde cliëntrelatie en dan moet het wel goed voelen. Wij kijken welke vorm van dienstverlening het beste past en welke tariefstelling hierbij hoort. Wij kunnen als adviseur op de achtergrond acteren. Wat betekent dat wij in ieder geval 1x per jaar de administratie beoordelen en de bijbehorende belastingaangiftes invullen. Of gaan voor een actieve rol waar wij ondersteunen bij een actuele en efficiënte boekhouding en periodiek om tafel zitten om de actualiteiten te bespreken.

Wil jij graag een keer vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact op!

Klinkt goed? Of heb je vragen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jouw adviseurs

Accountantskantoor Uden LEF