Accountant Detailhandel

Boekhouding Detailhandel

In de detailhandel is goede informatievoorziening over de exploitatie van jouw onderneming van groot belang. Welke producten of goederen worden het meest gekocht of op welke dagen wordt de meeste omzet gegenereerd. Deze informatie is van groot belang voor jou als ondernemer om de juiste koers te varen. De boekhouding is hierbij van groot belang. Niet alleen om te voldoen aan de administratieve verplichtingen, maar ook als tool voor jou als ondernemer. De boekhouding voor de detailhandel hoeft niet complex te zijn, maar een goede inrichting is wel gewenst. Een goed ingericht kassasysteem gekoppeld aan een boekhoudpakket kan zorgen voor snelle en efficiënte gegevensverwerking. Het bijhouden van de boekhouding kan dus zonder bemoeienis van een accountant. De juiste informatie uit de boekhouding halen daar komen wij om de hoek kijken. Mocht je geen affiniteit hebben met de boekhouding dan kunnen wij deze uiteraard uit handen nemen.

Belastingen en Detailhandel

Er zijn verschillende soorten belastingen waar een detailhandel mee te maken krijgt. De omzetbelasting is vaak degene die de meeste onduidelijkheid met zich meebrengt. Welk percentage is van toepassing op de goederen of diensten? Zijn er nog combinaties te maken in producten of diensten om slimmer met de omzetbelasting om te gaan? Dit is ons vakgebied en daar sparren wij graag over. De overige zaken omtrent belastingadvies zijn wij ook de juiste sparringspartner voor. In welke rechtsvorm moet je ondernemen? Welke kostenposten kun je gebruiken om de winst en bijbehorende belasting te drukken? Laat ons je informeren, maar ook de aangiftes verzorgen die erbij horen. Zo heb jij geen zorgen hierover en kun jij de volledige focus leggen op het genereren van omzet.

Loonadministratie Detailhandel

Een detailhandel neemt veel tijd in beslag. Ondersteuning zorgt ervoor dat jij tijd hebt voor ondernemen en om de juiste koers te varen met het bedrijf. Het inzetten van personeel is hierbij een goede tool, maar wat betekent dit voor jou? Daar kunnen wij in adviseren en ontzorgen. Wij maken begrijpelijk wat een personeelslid kost en welke rechten en verplichtingen hierbij komen kijken. Daarnaast kijken wij ook mee naar welke CAO van toepassing is.

Administratie boekhouding Accountant

Klinkt goed? Of heb je vragen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.